Werk jij in het onderwijs of de gezondheidszorg? Dan herken je vast bovenstaande quotes. Zeer waarschijnlijk ben jij iemand die vanuit sociale overtuiging met mensen wil werken.

Van een voornamelijk sociale werkomgeving ben je terecht gekomen in een omgeving waar effectief, efficiënt en kostenbesparend werken het uitgangspunt is. Daardoor is minder ruimte ontstaan voor zorg en begeleiding van kinderen en volwassenen. Rapportage is een groeiend onderdeel geworden van de werkzaamheden. Misschien is weerstand daarop iets wat bij jou speelt. Soms is het nog niet duidelijk wat er nu precies speelt op de werkvloer waardoor dat negatieve of nare gevoel bij jou getriggerd wordt. En als dat wel helder wordt, hoe dan verder?

Ik help je om binnen de gestelde kaders jezelf te kunnen blijven, bewuste keuzes te kunnen maken vanuit wie je bent. Hoe fijn is het om boven de situatie uit te stijgen en niet weg te zakken in een neerwaartse spiraal.

Ondernemers en werknemers met persoonlijke problemen of klachten hoeven niet perse ziek te zijn maar kunnen zich wel gehinderd voelen in hun werk. Minder goed functioneren kan dan een gevolg zijn.
De klachten of problemen hoeven niet alleen werkgerelateerd te zijn maar kunnen zo sterk zijn dat werken in meer of mindere mate niet meer mogelijk is.

Het traject van coaching en begeleiding heeft als doel om jou beter in je energie te zetten en zo weer vitaal en krachtig te worden. Zowel in je werk als je persoonlijke leven.

Lees hier meer over het traject coaching en begeleiding.

Ik word gek van al die regels en rapportages.
Tijd voor een praatje met mijn patiënten heb ik niet meer.
Het voelt voor mij dat de kinderen de dupe zijn.

Scroll to Top