Begin jaren 90 huurden wij regelmatig een videocamera om onze 3 kinderen te filmen. Als ik mezelf dan zag bewegen, praten en reageren, viel het me op hoezeer ik dat deed vanuit mijn ratio. Deze was sterk aanwezig.
Boeiend en leerzaam om te constateren dat de videobeelden als een spiegel kunnen werken. Ik begreep dat  als ik anders wilde leven dat ik dan meer mocht gaan genieten van het hier en nu in plaats van vooral nuttig en praktisch bezig te zijn.

In 2000 ben ik dan ook gestart met een opleiding aan Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Meppel, en afgestudeerd in 2005 als therapeut.
Na de middelbare school heb ik verschillende functies gehad binnen de zakelijke dienstverlening (1978 en 2014).

Met mijn kennis van de commerciële dienstverlening, natuurgeneeskunde en als ervaringsdeskundige beschik ik over vaardigheden om passende coaching, begeleiding, lezingen en workshops aan bedrijven en particulieren te geven.

Scroll to Top