Burn-out Begeleiding
Het intakegesprek geeft duidelijkheid over je huidige situatie. Wat zijn je mentale en fysieke klachten en wat betekent het hebben van deze klachten voor jou.
We onderzoeken of de burn-out werk gerelateerd is of dat er wellicht meer speelt.
Het doel van het traject is om je beter te verbinden met de eigen kern en van daaruit met de buitenwereld op een duurzame manier. Het effect daarvan is dat je beter grenzen kunt stellen aan situaties die veel energie van je vragen en betere keuzes kunt maken voor zaken die je gelukkig maken.

Inclusief het intake gesprek bestaat het traject uit 10 sessies van 1,5 uur.
De sessies bestaan uit gesprekken, oefeningen, opdrachten, mindfulness, ademhaling, visualisatie, focus en meer.

Terug naar passie in je werk
Waar is het misgegaan? Op welk moment ben je nou eigenlijk je passie, je plezier in je werk verloren. Je staat er niet zo bij stil maar dat moment van toen kan wel eens een relatie hebben met hoe jij je nu voelt. In 4 sessies gaan we onderzoeken waarom je geen plezier meer in je werk ervaart en waar dat mee te maken heeft. Zijn er ergens wat stoorzenders ontstaan of past je huidige baan minder goed omdat jij je verder hebt ontwikkeld? Na de “Terug naar passie in je werk” training zal je weer met plezier naar je werk gaan of je hebt een stap gezet om een andere richting op te gaan. Je zit weer lekkerder in je vel en kan beter contact maken met je nu echt wilt.

De sessies bestaan uit gesprekken, visualisaties, symbolen en meer worden ingepland in een tijdsbestek van 3 maanden.

Traject Tinnitus
Op basis van het intake gesprek wordt een behandelplan opgesteld. Dat bestaat meestal uit een aantal gesprekken, specifieke behandelingen en persoonlijke adviezen.
Ook omgaan met tinnitus op de werkvloer komt aan de orde.

Doorgaans vraagt de behandeling van tinnitus om vijf tot tien consulten. Daarmee worden uitstekende resultaten geboekt. En natuurlijk worden de effecten van de behandeling en de voortgang regelmatig geëvalueerd.
De consulten hebben het beste effect bij een interval van 3 weken. Na het 5e consult kan er meer ruimte tussen de consulten gepland worden.

Coaching en begeleiding sessies
Hoe ga jij om met weerstand, situaties, problemen en grenzen. We gaan zaken in perspectief zetten. Het leven houdt niet op als de problemen nog niet opgelost zijn. Als je over één aspect van je leven verdrietig of neerslachtig bent, betekent dit niet dat je nergens meer blij mee kunt zijn. Je krijgt inzicht hoe je jezelf kunt optrekken uit een neerwaartse spiraal. We werken aan contact met je denken en je gevoel vanuit je kern. Wat is jouw persoonlijke rol in het collectieve belang en hoe kijk je naar jezelf met de helikopter view.

Na het intakegesprek wordt ingeschat hoeveel sessies nodig zijn en een advies gegeven.
Naast gesprekken wordt gebruik gemaakt van oefeningen, symbolen, visualisaties en meer.

Scroll to Top